JOC, Jongeren Oost-Europa commissie

S1617 JOC

JOC staat voor Jongeren Oost-Europa Commissie. Wij zijn een groep jongeren tussen de 15 en 25 jaar uit Huizen die elk jaar een werkvakantie naar een Oost-Europees land organiseert.

Door middel van acties zamelen we geld in voor eenwerkvakantieproject in de zomer.Voorbeelden van werkvakanties zijn te vinden op onze website:  JOC Website werkvakanties en op onze Facebook pagina: JOC Facebook pagina

We organiseren acties zoals de Sint helpen met zijn bezoekjes, het verkopen en rondbrengen van kerststollen en oliebollen en staan we met een kraam op de Koningsmarkt. Voor meer informatie over de verschillende JOC-acties, zie het subkopje acties op deze website of mail naar joc_huizen@hotmail.com.

Iedere maand komen we bij elkaar om de acties voor te bereiden en te bespreken in een meeting. Na een meeting gaan we meestal nog iets leuks doen met z’n allen; ergens gezellig wat drinken of bij iemand film kijken. Daarbij mogen de snacks natuurlijk niet ontbreken. Af en toe gaan we wel eens zwemmen, karten, schaatsen of gaan we naar de bioscoop.

Al met al een heel leuke club, waarmee je elke zomer op onvergetelijke reizen kunt
gaan en leuke mensen leert kennen. Ben je ouder dan 15 en lijkt de JOC jou leuk? Zoek dan contact met ons door te mailen naar joc_huizen@hotmail.com.

S1617 JOC2

Wanneer:eens per maand op zaterdagavond
Tijd:20.00 – ca. 21.30 uur
Leeftijd:jongeren tussen de 15 en 25 jaar
Website:www.joc-huizen.nl
Contactpersoon:Peter van der Loo
E-mail:joc_huizen@hotmail.com

 

<– terug naar overzichtspagina

.

 

 

 

 

 

 

<– Terug naar overzichtspagina