Kliederkerk

Hieperdepiep hoera. We kunnen elkaar weer fysiek ontmoeten bij de Kliederkerk!
Uhhh…Wat Kliederkerk ook al weer is?
Kliederkerk wil mensen van alle leeftijden laten groeien in geloof, hoop en liefde. Kliederkerk is een volwaardige vorm van kerk-zijn. Iedereen kan meedoen met kliederkerk. Het is een bijzondere plek voor gezinnen en jonge kinderen tot 12 jaar, maar mensen van alle leeftijden zijn welkom. Er wordt rekening gehouden met deelnemers die zich niet (meer) verbonden voelen met kerk of geloof.
Kliederkerk is ontstaan in Engeland als Messy Church en overgewaaid naar Nederland. Kliederkerk biedt een laagdrempelige ontmoeting voor mensen van alle leeftijden die samen ontdekken, samen vieren en samen eten en ondertussen ervaren hoe vanuit ‘geklieder’ iets moois kan ontstaan. Kliederkerk is een manier van kerk zijn, waarin jong en oud samen op een creatieve manier de betekenis van Bijbelverhalen ontdekken. Kerk voor iedereen. Zie ook Flyer Kliederkerk

Op zondag 27 maart hielden we een Kliederkerk buiten op een schoolplein en het ernaast gelegen Bad Vilbelpark. Wat een feest en wat hadden we prachtig weer. Er deden 11 gezinnen mee en er kwamen 23 kinderen.  Zie foto’s onderaan deze pagina.
Kom jij ook een keer samen spelen, vieren en eten om zo het Bijbelverhaal van deze middag te ontdekken.
Ontdek jij met ons mee? Op 15 mei hopen we een Kliederkerk te organiseren. Het thema van 15 mei is ‘Het huis op de rots’. Met een muisklik op de poster wordt de poster vergroot en kun je lezen hoe je je aan kunt melden.

Meer vragen mail naar groepspastoraatolk@gmail.com of app Roelie Loois 06 3765 1888

Een hartelijke groet van het Kliederkerk team:

Gerardien, Arnold, Barbera, Richtsje en Roelie.

Impressie van de Kliederkerk op 27 maart jl.

Kliederkerk 27 Maart 2022

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar